Paulservice voor uw sanitair

Bent u op zoek naar professionele sanitaire hulp? Dan is Paulservice de partner die u zoekt. Als ervaren loodgieters brengen wij alle sanitaire klussen tot een goed einde. Bij Paul Service bent u deskundig en snel geholpen door een vakman bij u in de buurt. Bovendien zijn wij ervaren en dragen we kwaliteit hoog in het vaandel. Sanitair is onze specialiteit!

Sanitair specialist in Oost- en West-Vlaanderen

Paulservice is de sanitaire verbouwer voor al uw problemen. Wij begeleiden u van a tot z doorheen heel het sanitair project. Met onze jaren ervaring hebben wij expertise op verschillende sanitaire vlakken. Ons aanbod aan diensten is zeer breed. Zowel voor grote als kleine klusjes kan u bij ons terecht in verschillende regio’s. Wij staan voor u klaar wanneer u een sanitair probleem heeft dat u zelf niet kan oplossen. 

Heeft u een verouderd sanitair dat u graag wilt herstellen of vernieuwen, dan kan u bij ons terecht voor een snelle service met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Kiest u liever voor een gloednieuwe badkamer of toilet, dan kan u die door ons laten plaatsen. Ook voor kleinere loodgieterij klusjes en reparaties aan uw sanitair zoals een lekkende kraan of gesprongen leidingen kan u van ons een snelle interventie verwachten.

  • Wilt u uw huidige installatie vernieuwen?
  • Wilt u een volledig nieuwe installatie plaatsen?
  • Wilt u een gloednieuwe badkamer en/of toilet?
  • Wilt u eindelijk die lekkende kraan repareren?

Maatwerk aan de beste prijs-kwaliteitverhouding

Door een goed contact met de klant en oog voor detail leveren wij elke keer opnieuw een mooi eindresultaat. Paulservice staat bekend voor het leveren van proper werk en om zijn uitstekende klantenservice. U geniet bovendien van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het maatwerk blijft steeds binnen het afgesproken budget.

Bij Paulservice kan u rekenen op volgende voordelen:

  • een stipte en correcte werkwijze
  • een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • een snelle communicatie
  • een vriendelijke service

Contacteer ons voor een snelle interventie

Contacteer ons voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw sanitair binnen het gewenste budget. Onze vakmensen helpen u graag verder met advies op maat om al uw sanitaire wensen te vervullen. U kan rekenen op een snelle interventie. Doorheen heel het project leveren wij transparante communicatie. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of contacteer ons op het nummer: 0472 63 90 23

Locaties:

Aalst     Evergem     Deinze     Eeklo     Oost-Vlaanderen    Zelzate    Zottegem
Lokeren     Dendermonde     Sint-Niklaas     Oostende     Brugge     Gent            Evergem

Projecten waar we trots op mogen wezen

U bent op zoek naar een betrouwbare vakman om uw dromen te realiseren?

Dan bent u bij Paulservice aan het juiste adres. Bij ons kan u steeds terecht voor al uw vragen en advies op maat. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Contacteer Paulservice voor vrijblijvend advies

Neem contact op

Call Now Button