Vakmanschap in zonneboilers

Wilt u een zonneboiler laten installeren? Wilt u graag duurzamer leven? Een zonneboiler is een energiezuinige manier om uw sanitair water, zwembadwater of huis te verwarmen. Bovendien zijn zonneboilers tegenwoordig een populaire investering, je draagt jouw steentje bij aan een beter milieu en bovendien bespaar je zelf op je energiefactuur. Paul Service zorgt voor een perfecte installatie van jouw zonneboiler, door jarenlang vakmanschap en expertise is een zonneboiler plaatsen een van onze specialiteiten. 

Bespaar op uw energiefactuur via een installatie van een zonneboiler

Met een zonneboiler kan men tot maar liefst 65% van het jaar de warm waterproductie verzorgen op zonne-energie. Met een beperkte investering haalt men een pak meer zuinigheid in huis. De zon warmt de boiler gratis op tot maximum 75°. Men dient enkel nog een combiketel of een ingebouwde elektrische weerstand te voorzien om in geval van lange zware bewolkte periodes het comfort te garanderen. De intelligente regeling zal dan de ketel aansturen om het verschil te maken. Zonne-energie zal voor het overgrote deel van het jaar het water in de boiler voorverwarmen zodat er ook in de tussenseizoenen een pak minder energie verbruikt wordt, alleen maar voordelen dus. Bovendien kan u voor het installeren van een zonneboiler een premie krijgen van uw netbeheerder.

 

Zonneboiler laten plaatsen

Het plaatsen van een zonneboiler begint met het installeren van zonnecollecteren op het dak. Hiervoor is het belangrijk dat uw dak voldoende groot en sterk is. Aangezien het de bedoeling is dat deze zonnecollectoren zoveel mogelijk zonlicht opvangen om een hoog rendement te behalen, worden ze best naar het zuiden gericht. Hierbij is het belangrijk dat bomen of andere hindernissen het zonlicht niet tegenhouden voor een optimaal resultaat. 

De installatie van een zonneboiler laat u best over aan een ervaren installateur, zoals Paul Service. Op die manier bent u zeker van een correcte plaatsing en optimale garantie. Om een premie te krijgen van uw netbeheerder is het zelfs verplicht dat de boiler geplaatst is door een erkende specialist. Paul Service is een erkende specialist in het plaatsen van zonneboilers. 

Contacteer ons voor een voorstel op maat

Bent u benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen bij het installeren van een zonneboiler? Neem contact met ons op, onze ervaren vakmensen helpen u graag snel en efficiënt verder en geven u persoonlijk advies. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier of bel ons via het telefoonnummer.

Projecten waar we trots op mogen wezen

U bent op zoek naar een betrouwbare vakman om uw dromen te realiseren?

Dan bent u bij Paulservice aan het juiste adres. Bij ons kan u steeds terecht voor al uw vragen en advies op maat. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Contacteer Paulservice voor vrijblijvend advies

Neem contact op

Call Now Button