Renovatie project 1 – Paul Service

 

Is uw sanitair aan een grondige renovatie toe?

Moet er iets vervangen worden? Wilt u liever een andere douche, een andere lavabo, of een nieuw badkamermeubel? Kan u zelf uw droombadkamer niet realiseren door een gebrek aan sanitaire kennis? Dan is Paul Service de partner die u zoekt. Een renovatie van uw badkamer of wc is voor ons bekend terrein. Door onze jarenlange expertise in loodgieterij, sanitair en zonneboilers kunnen wij uw perfecte badkamer realiseren. Wij zorgen voor een prachtig resultaat. Hieronder kan u alvast onze realisaties bekijken. 

Natuurlijk is een renovatie een klusje waar heel wat bij komt kijken. Daarom dat wij het belangrijk vinden u goed te begeleiden gedurende het gehele project. Wij hebben bovendien de juiste kennis over de materialen en de aansluitingen. Bovendien dragen wij een goede communicatie hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we een mooi resultaat opleveren waar u nog jaren van kan genieten na de renovatie. Wanneer u beslist heeft een renovatie uit te voeren, kan u contact met ons opnemen via het contactformulier, e-mailadres of telefoonnummer. Wij maken op basis van u behoeftes en wensen een offerte op. Wij geven ook professioneel en persoonlijk advies, op die manier kunnen we samen de badkamer van a tot z uitwerken. De sanitaire toestellen zijn of worden gekozen en we kunnen overgaan tot een realisatie van het project. Bovendien wordt er vooraf een termijn afgesproken, op die manier weet u precies wat u kan verwachten. 

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op door het contactformulier in te vullen of ons te bellen via het telefoonnummer: 0472 63 90 23 of 09 279 10 03. Wij komen binnen de 24 uur bij u terug met een antwoord. 

 

U bent op zoek naar een betrouwbare vakman om uw dromen te realiseren?

Dan bent u bij Paulservice aan het juiste adres. Bij ons kan u steeds terecht voor al uw vragen en advies op maat. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Contacteer Paulservice voor vrijblijvend advies

Neem contact op

Call Now Button