Sanitaire installateur nodig?

Heeft u verouderd sanitair dat u graag wilt herstellen of vernieuwen, dan kan u bij Paulservice terecht voor een snelle service met de beste prijs-kwaliteitsverhouding . Kiest u liever voor een gloednieuwe badkamer of toilet, dan kan u die door ons laten plaatsen. Wij verlenen een stipte service met een goede communicatie. Ook voor loodgieterij klusjes en reparaties aan uw sanitair zoals een lekkende kraan of gesprongen leidingen kan u van ons een snelle interventie verwachten.

Bij ons kan u steeds terecht voor al uw vragen en advies op maat. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte en wij maken al uw wensen waar als sanitair installateur.

Paulservice: uw sanitair installateur

Paulservice levert verschillende soorten diensten. Dit zijn de diensten die wij u kunnen bieden: wij zijn uw sanitair installateur, verwarmingen monteren, (zonne)boilers monteren en leidingen aanleggen. Maar dus ook complete badkamerrenovaties naar wens en loodgieter klusjes zoals het repareren van leidingen en kranen.

Droomt u altijd al van een nieuwe toilet of een perfecte badkamer en zoekt u hiervoor de geknipte loodgieter? Neem dan contact op met Paulservice. Wij geven u graag vrijblijvend advies en kunnen maatwerk leveren binnen het aangegeven budget.

Kraan vervangen              sanitiare werken

De voordelen van Paulservice

Naast alle op maat gemaakte diensten die wij u kunnen bieden, hebben wij een aantal redenen opgesomd waarom u voor Paulservice kiest als sanitair installateur:

  • Wij werken stipt;
  • Wij leveren een correcte uitvoering;
  • Bij ons geniet u van een goede prijs-kwaliteitsverhouding;
  • Wij verlenen goede service;
  • En wij communiceren graag snel.

Geïnteresseerd in een sanitair installateur?

Bent u geïnteresseerd in wat wij u kunnen bieden als sanitair installateur? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag verder. En vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Heeft u vragen, stel ze dan allemaal, wij staan steeds voor u klaar en geven u graag advies op maat. Wij zijn werkzaam in Oost-Vlaanderen op meerder locaties zoals in Brugge en Lokeren.

U bent op zoek naar een betrouwbare vakman om uw dromen te realiseren?

Dan bent u bij Paulservice aan het juiste adres. Bij ons kan u steeds terecht voor al uw vragen en advies op maat. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Contacteer Paulservice voor vrijblijvend advies

Neem contact op

Call Now Button