Sanitair Zottegem

Een sanitair probleem kan al eens voorvallen en voor heel wat last zorgen. Gelukkig komen wij u graag uit de nood helpen. Wij bij Paulservice zorgen dat uw sanitair nabij Zottegem helemaal in orde komt.

Wij bieden vakmanschap in sanitair nabij Zottegem. We zorgen dat alle werken gebeuren op uw maat en wens. Onze ervaren loodgieters staan voor uitstekende klantenservice met een mooi eindresultaat als doel. 

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij hebben een breed aanbod aan diensten die ervoor zorgen dat uw sanitair nabij Zottegem van een zo lang mogelijke levensduur geniet. Zo komen we graag uw hele badkamer renoveren en uw leidingen aanleggen. Ook voor een snelle interventie voor uw lekkende kraan of gesprongen leidingen staan wij al klaar.

Naast sanitair oplossingen of een badkamerrenovatie, zijn wij ook gespecialiseerd in verwarming. Samen met u zoeken we de beste manier om uw huis economisch en efficiënt te verwarmen. We renoveren of herstellen uw bestaande verwarmingsketel. Daarnaast kunnen we ook een nieuwe verwarmingsinstallatie, verwarmingsketel of radiator installeren. Zo krijgt u een warme woning met zo laag mogelijke stookkosten. 

Daarenboven kan u beroep doen op ons voor het plaatsen van zonneboilers. Met een zonneboiler kan u tot 65% van het jaar de warmwaterproductie verzorgen op zonne-energie. De installatie van een zonneboiler laat u best over aan een ervaren installateur. Op die manier bent u zeker van een correcte plaatsing en optimale garantie. Bezoek onze pagina voor meer informatie over de plaatsing en de voordelen van een zonneboiler.

Onze loodgieters hebben de juiste kennis en bieden een persoonlijke service aan, zodat al uw wensen en eisen worden voldaan. Bij deze diensten zorgen we voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding, en dit altijd in samenspraak met u. Ook op andere locaties zoals in Deinze en Eeklo staan we voor u klaar. 

Waarvoor staat Paulservice?

Bij Paulservice staan we zoals u door onze naam al kan vermoeden voornamelijk voor ‘service’. Onze service heeft een paar waarden waar we bij elk project, groot of klein veel belang aan hechten. Dankzij deze service blijft uw sanitair nabij Zottegem van hoge kwaliteit

  • We zorgen voor een op maat gemaakt plan
  • Een correcte uitvoering en dit binnen de budget verwachtingen
  • We houden rekening met al uw wensen
  • Onze service heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Wij communiceren transparant, duidelijk en snel
  • Wij werken volgens afspraak

Contacteer ons voor hulp bij uw sanitair regio Zottegem

Vragen over uw sanitair nabij Zottegem? Contacteer ons via het formulier op de website of op het nummer 09 279 10 03. We staan steeds voor u klaar om u te adviseren. U kan ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. We beantwoorden uw vragen binnen de 24 uur.

U bent op zoek naar een betrouwbare vakman om uw dromen te realiseren?

Dan bent u bij Paulservice aan het juiste adres. Bij ons kan u steeds terecht voor al uw vragen en advies op maat. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Contacteer Paulservice voor vrijblijvend advies

Neem contact op

Call Now Button