Badkamerrenovatie Gent 

Is het tijd voor een badkamerrenovatie in Gent? Paulservice voorziet u graag van een volledige badkamerrenovatie in Gent. Er zijn verschillende redenen waarom u uw badkamer renovatie in Gent zou willen laten uitvoeren. In het algemeen kan het renoveren van een badkamer een positieve impact hebben op de waarde, functionaliteit en uitstraling van een woning of gebouw. Voor een badkamer renovatie in Gent van Paulservice kunt u rekenen op:

✓ Snelle service & communicatie
✓ Goede prijs-kwaliteitsverhouding
✓ Correcte uitvoering door vakmannen

Badkamer renovatie in Gent op maat:

Als u een badkamer renovatie in Gent wenst, kunnen wij er voor zorgen dat dit volledig volgens uw wensen gaat. Al jarenlang leveren wij vakmanschap met onze verschillende diensten. Wilt u dus graag een badkamerrenovatie in Gent op maat? Bij Paulservice kunt u terecht voor al uw vragen over badkamer renovaties en advies op maat. Daarnaast kunnen wij ook volgende diensten voor u uitvoeren:

 • Sanitair installateur
 • Loodgieterij
 • Monteren van verwarmingen
 • Monteren van (zonne)boilers
 • Leidingen aanleggen
 • Toilet– en badkamer renovatie

                   

Voordelen badkamerrenovatie in Gent:

U kan genieten van verschillende voordelen als u uw badkamerrenovatie in Gent laat uitvoeren. We sommen enkele van deze voordelen voor u op:

 • Verhoogde waarde van woning:
  Na een badkamer renovatie in Gent, kan de waarde van een woning verhogen en aantrekkelijker maken voor eventuele kopers of huurders.  
 • Verbetering van uitstraling
  Het renoveren van een badkamer kan de ruimte een moderner, aantrekkelijker en sfeervolle uitstraling geven.
 • Energie-efficiëntie
  Het vervangen van oude, inefficiënte badkamer apparaten door moderne, energie-efficiënte modellen kan helpen bij het besparen op energie- en waterkosten. 
 • Verbetering van de functie:
  Het renoveren van een badkamer kan helpen bij het verbeteren van de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid, door bijvoorbeeld het toevoegen van een douchewand of het vervangen van de wastafel. 
 • Meer opslagruimte
  Bij badkamer renovatie in Gent kan je extra opbergruimtes toevoegen in een badkamer. Dit kan helpen om spullen opgeruimd en overzichtelijk te houden. 

Natuurlijk is het voor iedereen persoonlijk waarom u de badkamerrenovatie in Gent wilt laten uitvoeren. Wij proberen altijd al uw wensen te vervullen voor uw nieuwe badkamer. 

Contacteer Paulservice:

Wacht niet langer met de renovatie van uw badkamer. Ook bij andere locaties zoals in Oost-Vlaanderen staan wij voor u klaar. Heeft u vragen voor ons of wilt u eerst gratis advies ontvangen? Dat kan, wij helpen u graag verder. Contacteer ons via 0472 63 90 23 of onze vaste lijn 09 279 10 03. U kan ons ook een e-mail naar contact@paulservice.be met al uw vragen en wensen.

U bent op zoek naar een betrouwbare vakman om uw dromen te realiseren?

Dan bent u bij Paulservice aan het juiste adres. Bij ons kan u steeds terecht voor al uw vragen en advies op maat. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Contacteer Paulservice voor vrijblijvend advies

Neem contact op

Call Now Button